0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

Xooon

Domo Meubelen & Deco is een officieel verkooppunt van het merk Xooon. Zowel online als in onze fysieke winkel in Leuven vindt u een ruime collectie aan artikelen. Het merk biedt een ruime collectie aan salons, stoelen, kasten, tafels en woonaccessoires. Het staat ook wel bekend als betaalbaar design voor iedereen. Het merk speelt in op diverse woonstijlen, zoals de stijlen Sandinavisch, industrieel en minimalistisch. Hierdoor spelen ze in op de laatste woon- en interieurtrends. Ontdek nu ons Xooon gamma online of in onze winkel in Leuven. 

Lees meer

 

Xooon designmeubelen bij Domo Meubelen & Dexo

De moderne collectie van het merk Xooon is verkgijbaar bij Domomeubelen.be en Domo Meubelen & Deco in Leuven. De meubels van dit merk zijn modieus, opvallend en betaalbaar. Zo heeft u een modern design tegen een betaalbare prijs. De meubels van Xooon zijn verkrijgbaar in de nieuwste kleuren. Zo ziet u de kleuren, groen, roze en blauw ook terug in de collectie. Xooon produceert meubels voor iedereen en voor iedere smaak.  

Xooon meubelen van pure materialen

Alle Xooon meubelen zijn gemaakt van pure materialen zoals hout, leder, fineer, metaal, glas, textiel en beton. Alle meubelen zijn tevens van hoge kwaliteit. Alle meubelen worden namelijk met zorg en aandacht gemaakt. Ambachtelijk handwerk speelt hierin ook een grote rol. Alle meubelen worden zorgvuldig gecontroleerd voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor heeft u altijd de beste producten tegen een betaalbare prijs in huis.

 

Zorg goed voor uw Xooon meubel

Het is belangrijk om uw Xooon meubelen goed te onderhouden. Hierdoor gaan ze langer mee en behouden ze ook hun originele uitstraling. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw meubels raden we dan ook aan om ze regelmatig te onderhouden. Hiervoor heeft Xooon een speciale lijn uitgebracht met onderhoudsproducten. Wij adviseren u graag over de geschikte onderhoudsproducten voor uw meubel. Kom langs in onze winkel in Leuven of neem contact op.

 

 

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK