0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

XOOON barstoel


Een barstoel van XOOON is gewoon een sfeermaker in uw interieur. Hoog tafelen, dat brengt toch veel plezier met zich mee? Met de barstoelen van XOOON hoeft u daar niet over te twijfelen, want het eigenzinnige design zorgt ervoor dat het een feestje wordt wanneer u heerlijk aan het eten bent op een hoogte. Bij Domomeubelen & Deco weten we hoe mooi barstoelen in het interieur passen en zorgt ervoor dat er wat speelsheid naar voren komt. Daarnaast helpt het design van XOOON daar ook erg bij, omdat het net wat anders is dan andere merken.
 

Lees meer

 

XOOON barstoel industrieel of toch een moderne barstoel 

Eigenlijk maakt het voor het merk XOOON niet uit of je van een industriële barstoel of een moderne barstoel houdt, want dat komt wel degelijk terug in de barstoelen van XOOON. U kunt uw industriële interieur mooi benadrukken met de industriële barstoelen van XOOON, zoals barstoel Mac XOOON. Ook kunt u gaan voor een moderne barstoel, zoals barstoel Scout XOOON. XOOON heeft voor iedereen een mooie barstoel en het is maar net of u uw interieur wilt benadrukken of dat u het patroon een klein beetje wilt doorbreken met het speelse design van XOOON.
 

XOOON Barstoelen kopen bij Domo Meubelen & Deco

Leuke barstoelen set kopen van XOOON? Kijk van tevoren eens goed rond op onze site en bekijk wat u inspireert. Kijk ook even wat u bij uw interieur vindt passen. Het is natuurlijk nooit makkelijk om een goede keuze te maken en daar kunnen wij u bij helpen. Kom langs bij ons in de toonzaal en bekijk de barstoelen, die u in gedachten heeft, van dichtbij. Ga er eens op zitten en bespreek wat uw wensen zijn. Als u al weet welke barstoelen u wilt, kunt u deze ook meteen online bestellen via onze webshop!


Toch even verder willen kijken welke XOOON meubels er zijn? Kijk eens bij sofa, zetel, stoelen, tafels, dressoir, TV kast en eetkamers!

 

 

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK