0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

Xooon bureau

Al eens gekeken of een Xooon bureau bij u past? Een bureau is altijd handig voor in uw huis en vooral als je liever ergens anders dan uw eettafel wilt werken. Toch wel fijn om de eettafel dan ook als eettafel te behouden en lekker aan een bureau te kunnen werken. Bij Domomeubelen & Deco vind u mooie bureaus die perfect bij uw interieur past. Door de eigenzinnige design van Xooon kunt u het ook nog mooi decoreren met leuke accessoires om er een leuk bureau van te maken. Het is eigentijds en het voegt ook nog veel toe aan uw interieur. Wij kunnen u altijd helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw Xooon bureau.

Een houten bureau of een bureau industrieel?

Heeft u liever een houten bureau of een industrieel bureau? Wat nou als je dit in één bureau kan verwerken? Een bureau van Xooon heeft zowel hout, maar ook zeker iets industrieels in zich. Eigentijds, eigenzinnig, maar ook zeker iets eigenwijs. Perfect voor in uw interieur wanneer u ervan houdt om te spelen met uw meubels, maar toch een bepaalde stijl terug te laten komen. Xooon bureaus en andere meubels van Xooon brengen uw persoonlijkheid meer in het interieur. Daarnaast is het ook nog betaalbaar design, wat wilt u nog meer?

Bureau kopen

Weet u al dat u een bureau wilt kopen, maar nog niet van welk merk? Wat dacht je van een bureau van Xooon? Prachtig design en het is ook nog eens duurzaam. Wil je graag meer informatie over het merk Xooon of juist over een Xooon bureau? Neem dan contact op met één van onze medewerkers, want zij staan u graag te woord. U kunt ook altijd even langs komen in onze toonzaal om te zien hoe de bureaus van Xooon eruit zien.

Wilt u liever nog even verder kijken naar andere Xooon meubels? Kijk dan eens naar een salon, sofa, hoeksalon, barstoel, dressoir, salontafel, TV kast of een boekenkast!

 

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK