0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

XOOON dressoir


Op zoek naar een dressoir van XOOON? Bij Domomeubelen & Deco hebben wij verschillende dressoirs die mogelijk bij u in het interieur past. Een dressoir is een lage kast dat in verschillende vormen, designs en etc. voorkomen. Het is belangrijk om te weten waar u precies naar op zoek bent en wat er in uw interieur past. Xooon meubels passen vaak in verschillende stijlen interieur door het eigenzinnige design dat uw persoonlijkheid erin weerspiegelt. Het kan de eye catcher van uw ruimte worden als u dat wilt. Ligt er precies aan wat u wensen zijn in een dressoir van XOOON.
 

Lees meer

 

Een dressior kast modern of een dressoir industrieel 

Het ligt er maar net aan of een XOOON modern dressoir kast bij u in het interieur past of dat u toch liever voor een industrieel dressoir gaat. Meestal kunt u het wel goed combineren, want modern en industrieel liggen dicht bij elkaar en het is maar net wat u wilt. U kunt ervoor kiezen om uw industriële interieur te benadrukken met een industrieel dressoir, maar u kunt er ook voor kiezen om een beetje speels te zijn en voor een modern dressior kast te gaan. Dit werkt ook vice versa en het is maar net wat u graag wilt. Als u nog niet precies weet wat dat is, kunt u altijd even inspiratie op doen. Meestal helpt dat, voordat u een keuze kunt maken.
 

XOOON dressoir kast kopen bij Domomeubelen

Een XOOON dressoir kast kopen, maar u bent nieuwsgierig wat dan het beste bij u zou passen? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers en wij kunnen u helpen met inspiratie en u de antwoorden op uw vragen te geven. Natuurlijk kunt u ook langs komen in de toonzaal om te kijken wat voor een dressoir van XOOON bij u zal passen. Een dressoir kast van XOOON is een grote aankoop en wanneer u die koopt, wilt u wel meteen de juiste in uw interieur hebben.


Wilt u toch nog even rond kijken en andere meubels van XOOON bekijken? Kijk dan eens bij sofa, bijzetmeubels, TV kast, salontafel, zetel, stoelen, tafels of barstoel van XOOON!

 

 

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK