0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

Hoeksalon Xooon

Een hoeksalon van Xooon weerspiegelt uw persoonlijkheid en geeft een persoonlijkere touch in uw woonkamer. Bij Domomeubelen & Deco kunt u uit verschillende hoeksalons van Xooon kiezen, waardoor u goed kunt kijken wat voor soort hoeksalon bij u in uw interieur past. Soms is het moeilijk om veel keuzes te hebben, maar een hoeksalon is een grote aankoop en daar wil je juist de goed keuze maken. Dan is veel keus handig om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze hebt gemaakt en dat je ook alles hebt kunnen zien. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, zodat u lang van uw Xooon hoeksalon kunt genieten.

Een grote of kleine hoeksalon voor u

Past er een grote hoeksalon bij u in de woonkamer of kiest u toch voor een kleine hoeksalon? Het is ontzettend belangrijk om van tevoren de juiste afmetingen te weten, want anders ga je een hoeksalon van Xooon, bijvoorbeeld, kopen en wanneer die dan bij u thuis staat, past het niet in uw woonkamer. U wilt niet dat er teveel of te weinig ruimte over is. Het moet precies in uw woonkamer passen en dan is het wel heel handig om van tevoren te weten of u voor een grote of kleine hoeksalon van Xooon gaat.

Hoeksalon kopen

Een hoeksalon kopen doe je bij Domomeubelen & Deco. U heeft de mogelijkheid om Xooon meubels te kopen via onze webshop of u kunt even langs komen in onze toonzaal in Leuven en de Xooon hoeksalons bekijken. Onze medewerkers helpen u graag bij het bekijken van alle hoeksalons die wij in ons assortiment hebben. U heeft altijd de mogelijkheid om er even over na te denken en via de webshop te kopen als u dat graag wilt. U kunt ook nog altijd terug komen om nog eens te kijken of die hoeksalon van Xooon iets voor u is. Wij staan in ieder geval voor u klaar!

Wilt u graag nog even verder kijken en bent u benieuwd naar andere meubels van Xooon? Kijk anders even naar de Xooon salon, sofa, bureau, barstoel, dressoir, salontafel, stoelen, zetels, TV kast of boekenkast.

 

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK