0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

Salon Xooon

Op zoek naar een salon van Xooon? Bij Domomeubelen & Deco bent u aan het juiste adres door ons brede assortiment aan prachtige salons van Xooon. Het merk Xooon staat voor duurzaamheid, kwaliteit en prachtig design. Uw persoonlijkheid weerspiegelt uw interieur en daar speelt Xooon graag op in. Met hun eigenzinnige collectie zal jouw Xooon salon prachtig tussen uw andere meubels staan. Waar bent u naar op zoek? Wat past er bij u in het interieur? En welke stijl hanteert u? Wij bespreken dit graag met u om uit te zoeken welke salon van Xooon bij u in de woonkamer staat.

Salon meubels van Xooon voor u

Door de verschillende salon meubels weet Xooon heel goed in te spelen op de trends en ontwikkelingen van deze uitdagende markt. Door hun eigenzinnge meubelcollectie laten zij graag zien wat er allemaal mogelijk is met een salon. Daarnaast willen zij u ook inspireren door hun creativiteit, de durf om verder kijken en lef te hebben om daar mee verder te gaan. Daarnaast zijn het ook betaalbare designmeubels. Dus wanneer komt u eens kijken naar de salon meubels van Xooon in onze toonzaal?

Salon kopen

Een salon kopen duurt vaak even, want het is toch een grote aankoop en je moet er natuurlijk genoeg plek hebben. Tevens is het belangrijk dat de salon bij uw interieur past, anders bent u er al snel op uitgekeken en u koopt natuurlijk geen salon voor maar een korte periode. Wij begrijpen dat maar al te goed en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze in Xooon salons of andere salons. Kom eens langs in onze toonzaal of neem contact op met één van onze medewerkers.

Wil je liever een ander meubelstuk van Xooon? Kijk anders een naar een hoeksalon, sofa, bureau, barstoel, dressoir, salontafel, zetels of boekenkast!

 

 

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK