0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

Xooon salontafel

Op zoek naar een Xooon salontafel voor in uw woonkamer? Bij Domomeubelen & Deco kunt u uit verschillende salontafels van Xooon kiezen die bij uw eetkamer past. Creëer uw eigen look met één van de prachtige salontafels van Xooon. Een tafel speelt wel een belangrijke rol in een kamer, omdat het een mooie plek vult en het is dé plek om de hapjes en drankjes erop te zetten. Vooral belangrijk wanneer uw bezoek langskomt en het ergens willen plaatsen. Beter op een salontafel dan op een bankleuning. Een salontafel van Xooon zorgt ervoor dat uw woonkamer een ware eyecatcher wordt. 
 

Lees meer

 

Een salontafel van Xooon voor u

Xooon staat bekend voor hun betaalbare design en eigenzinnigheid die ook mooi is verwerkt in de verschillende salontafels in hun gamma. Een goede design salontafel is geen overbodige luxe en kan zeker een ruimte een extra boost geven. Door hun eigenzinnige stijl is het mogelijk om meer persoonlijkheid in de tafel te verwerken die dan ook uw persoonlijkheid highlight en terugkomt in uw interieur. Had u al eens gekeken naar de Xooon Darwin salontafel, Xooon Denmark salontafel, Xooon Kinna salontafel of de Xooon Otta salontafel? Misschien is één van deze Xooon salontafels wel de salontafel die u zoekt voor uw woonkamer
 

Xooon salontafel kopen bij Domomeubelen

Een Xooon salontafel koopt u bij Domomeubelen & Deco. Wij hebben een ruim assortiment aan Xooon meubelen die uw interieur een mooie boost geeft en van elke ruimte een eyecatcher maakt. Kom gerust eens langs in onze toonzaal om de verschillende Xooon salontafels te bekijken. Het is ook mogelijk om van tevoren contact op te nemen met één van onze medewerkers om meer te weten te komen over het merk en de salontafels. Wij staan u graag te woord en helpen u graag bij het vinden van de juiste Xooon salontafel voor in uw woonkamer.  
 
Wilt u weten welke soort meubelen wij nog meer verkopen van Xooon? Kijk dan eens bij salon, hoeksalon, sofa, boekenkast, TV kast, dressoir, zetel, stoelen, tafels, bureau of barstoel!
 

 

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK