0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

XOOON sofa


Bent u op zoek naar een mooie sofa van XOOON? Bij Domomeubelen & Deco hebben wij verschillende XOOON sofa meubels die prachtig bij u in uw interieur passen. De eigenzinnige collectie van XOOON zorgt ervoor dat de meubels in verschillende interieurs past qua stijl. Het gaat er hier vooral om dat de sofa uw persoonlijkheid terug komt in het interieur en dat uw vrienden en familie ook terug zien. Dat is namelijk wel de bedoeling als je een sofa van XOOON koopt. Als u toch liever voor een hoeksalon of zetel gaat, kunt u altijd nog even kijken bij XOOOON welke soort salons dan het beste bij u passen.
 

Lees meer

 

Sofa design van XOOON 

Sofa design van XOOON spreekt graag voor zichzelf. De meubelen van XOOON worden namelijk met veel zorg en aandacht gemaakt voor u. Kwaliteit staat bij XOOON hoog in het vaandel en dat kan je ook goed terug zien in meubels, zoals de sofa. Het zijn design meubels voor een mooie betaalbare prijs die van hoge kwaliteit zijn. Zo hoeft u voor prachtig design niet de hoofdprijs te betalen en weet u dat het vakkundig is gemaakt. Dit kunt u mooi terug zien, want een sofa en andere meubels van XOOON worden gemaakt van pure materialen waar vakmanschap en liefde er voor centraal staat.
 

XOOON sofa kopen bij Domo Meubelen & Deco

Wilt u graag een sofa kopen van het merk XOOON alleen u weet nog niet zeker wat voor type sofa het beste bij u past? Kom gerust eens langs in onze toonzaal om de sofas van XOOON te bekijken en laat je inspireren door het prachtige en unieke design met hun kleuren. Eén van onze medewerkers helpt u graag bij het maken van de juiste keuze, want dat is erg belangrijk. Het gaat niet om een kleine aankoop, maar een grote en dan is de juiste keuze maken een must.


Bent u meer op zoek naar andere meubels van XOOON? Bekijk dan eens even een zetels, barstoel, dressoir, eetkamers, TV kast of tafels van XOOON.

 

 

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK