0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

XOOON stoelen


Op zoek naar XOOON stoelen die in uw interieur passen? Bij Domo Meubelen & Deco bent u bij het juiste adres voor het vinden van uw nieuwe XOOON stoelen. Stoelen zijn een onmisbare meubels waar iedereen vaak wel meer dan vier van heeft in hun eetkamer of keuken. Hierdoor bent u in de gelegenheid om vrienden en/of familie uit te nodigen en een hapje of drankje aan te bieden. Daarnaast is het ook belangrijk dat de stoelen van XOOON dan ook lekker zitten en goed bij het interieur van uw ruimte past. Hierin weet XOOON naast betaalbaar design ook een goed zitcomfort te creëren in de stoelen, zodat u kan genieten van het moment met uw vrienden en familie.

U kunt uw interieur compleet maken met een XOOON tafel of een XOOON zetel. Hierdoor creëert u een totaal plaatje en kunt u ultiem genieten van uw huis.

Lees meer

 

Kies voor XOOON eetkamerstoelen  

XOOON eetkamerstoelen worden zo gemaakt en aangepast zodat jij stoelen koopt die alle boxjes aftikken van de laatste interieurtrends. Met XOOON eetkamerstoelen loop jij niet achter de feiten aan. Daarnaast is de scherpe prijs-kwaliteitsverhouding van XOOON in balans waardoor u betaalbaar design kan kopen en kan genieten van stoelen van een merk zoals XOOON. Heb je al eens naar de XOOON Otis eetkamerstoel gekeken? Deze kunt u als eetkamerstoel kopen, maar ook als barstoel. Hierdoor kunt u een de moderne stijl in tact houden en ook nog eens uw interieur compleet maken.
 

XOOON stoelen kopen kopen bij Domomeubelen

U wilt graag meer weten over onze XOOON stoelen die u op het oog heeft? Geen probleem! U kunt altijd contact opnemen met één van onze medewerkers die u graag te woord staan en advies willen geven. U kunt ook altijd even langskomen in onze toonzaal om de XOOON stoel te zien en uit te proberen. Zo kunt u dan ook meteen meer informatie op vragen en bepalen wat u zou willen. Natuurlijk, kunt u er ook even over nadenken en altijd later terugkomen of via onze webshop bestellen.


Al een gekeken naar onze salons, kasten of tafel? Kijk eens rond in onze webshop en doe wat inspiratie op!

 

 

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK