0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

XOOON TV kast


Op zoek naar een mooie XOOON TV kast voor in uw woonkamer? Bij Domomeubelen & Deco kunt u kiezen uit verschillende TV kasten van XOOON. TV meubelen zijn bijna niet meer weg te denken uit de woonkamer. Het is misschien niet het eerst waar u aan denkt qua meubels voor de woonkamer, maar toch is een TV kast erg belangrijk, want waar wil jij anders jouw TV op plaatsen? Daarnaast vind u het ook belangrijk dat het wel iets uitstraalt en goed bij uw interieur past, want anders klopt het ook niet en gaat u weer snel naar een andere TV kast kijken. Met een XOOON TV kast hoeft u zich daar geen zorgen om te maken.
 

Lees meer

 

TV kasten modern of toch liever een landelijke TV kast van XOOON? 

Bij de ene past een moderne TV kast en bij de ander juist een landelijke TV kast van XOOON. Het is maar net van welke stijl u houdt en wat u mooi vindt. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten of u juist de stijl, die u al heeft, wilt benadrukken of juist een beetje mee wilt spelen. Een landelijke TV kast past perfect bij een landelijke interieur, maar als je een gecombineerde stijl hebt en van afwisseling houdt, is het leuk om dan voor een moderne TV kast te gaan bijvoorbeeld. U kunt vrij weinig fout dan, want het is immers uw stijl, interieur en huis en als u het graag op een bepaalde manier wilt, kunnen wij u altijd voorzien van advies wat dan goed bij uw wensen past.
 

XOOON TV kast kopen bij Domo Meubelen & Deco

Een TV kast van XOOON kopen, doe je bij Domomeubelen & Deco. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze die bij uw wensen past. Niets is zo vervelend om een keuze te maken en er dan achter te komen dat het niet de juiste is. Kom eens langs bij ons in onze toonzaal en bekijk de verschillende TV kasten van XOOON. U kunt ook altijd even met ons contact opnemen en dan zal één van onze medewerkers u te woord staan en helpen bij uw vraag.


Liever nog even verder kijken naar andere producten van XOOON? Kijk dan eens naar sofa, barstoel, zetel, stoelen, tafels, dressoir en bijzetmeubels.

 

 

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK