0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

XOOON zetel


Bij Domo Meubelen & Deco kunt u uit een ruime collectie van XOOON zetels kiezen die passen in uw woonkamer. XOOON zetels zijn eigenzinnige zetels die de persoonlijkheid van jou weerspiegelen in jouw interieur. Naast dat deze zetels van XOOON eigenzinnig zijn, zijn ze ook betaalbaar, omdat XOOON zelf voor betaalbaar design staat. Daarnaast kiest u ook verantwoordelijk, omdat de meubels op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd worden. Deze zetels zijn zeker een eyecatcher voor in uw woonkamer en zorgen ervoor dat uw woonkamer extra zal stralen. Naast XOOON zetels hebben wij ook nog XOOOON stoelen en XOOON tafels die mogelijk bij u in het interieur passen en een mooie samenhang kunnen creëren tussen uw woonkamer en eetkamer.
 

Lees meer

 

XOOON hoeksalon 

Een XOOON hoeksalon neemt een belangrijke plek in iedere woonkamer. Het moet mooi tussen de andere meubels staan, maar moet ook wel weer eruit springen, want die hoeksalon wordt vaak gebruikt. U gaat er met uw vrienden en familie zitten en dan wilt u wel een comfortabele hoeksalon die XOOON aanbiedt. Heeft u al gekeken naar XOOON Urban, Xooon Paxos of de XOOON Lima? Deze hoeksalons van XOOON zijn stijlvol en volgen ook de laatste interieurtrends. Een zetel is een belangrijk deel van de woonkamer en daar mag dan ook wel een pracht exemplaar staan waar uw vrienden en familie jaloers op kunnen zijn.
 

Zetel XOOON kopen bij Domomeubelen

Domo Meubelen & Deco biedt niet alleen de zetels van XOOON aan via de webshop, maar u kunt ook altijd even langskomen in onze toonzaal. Daar kunt de zetels en hoeksalons van XOOON even goed bekijken en aanraken om er een gevoel bij te krijgen of het iets voor u is. Ga eens op de zetel zitten en bepaal of het niet alleen mooi in uw interieur past, maar ook of het lekker zit. XOOON zetels staan voor zitcomfort alleen niet iedereen houdt van hetzelfde. U kunt dan de zetel van XOOON kopen in onze toonzaal, maar u kunt er ook nog even over nadenken en dan later via onze webshop kopen.


Wilt u ook nog even verder kijken in onze webshop? Kijk dan eens bij onze kasten, bureaus , tafels & stoelen en kleinmeubelen.

 

 

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK