0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal
domomeubelen parking Gratis verzending op verlichting en decoratie

Bureau

Heeft u een bureau nodig voor op kantoor of in de werkkamer? Bij Domo Meubelen & Deco heeft u de keuze uit mooie bureaus, bureaustoelenladenblokken, pc-meubels en bureaukasten

Lees meer

Bureau kopen?

Een bureau kopen? De selectie met kantoormeubelen en bureau’s is aantrekkelijk en ruim. Voor elk kantoor en iedere werkkamer kunt u ongetwijfeld het gewenste bureau vinden. U kunt gerust eens langskomen bij onze meubelzaak in Leuven. U kunt gratis parkeren en alle bureaus in het echt aanschouwen. Daarnaast kunt u na aanschaf van een bureau profiteren van een nette bezorgservice. Met een nieuw bureau bent u de komende tijd verzekerd met een mooie en kwalitatief hoogwaardige kantoorruimte. Neem gerust een kijkje in de onderstaande selectie met hoekbureaus, bureaustoelen en ander kantoormeubilair.

Een stijlvol bureau voor op kantoor

In de selectie met bureaus en kantoormeubelen van Domo Meubelen kunt u ongetwijfeld het bureau vinden dat aan al uw wensen voldoet. Van zakelijk en strak kantoormeubilair tot een mooi bureau in verschillende kleuren en vormen. Zo kunt u kiezen voor een bureau met veel lades, dit zorgt namelijk voor veel overzicht wanneer u documenten wilt opbergen. Maar niet alleen voor een kantoorruimte kunt u mooie bureaus vinden. Voor kinderen hebben we ook een hoogwaardige selectie met bureaus, bureaustoelen en andere artikelen. Met een goed bureau kan uw kind zich goed concentreren. Concentratie is zeker belangrijk op jonge leeftijd, daarom is het handig dat uw kinderen op een vaste plek in de woning hun huiswerk kunnen maken.

 

Ladenblok

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK