0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

Bureau

Heeft u een bureau nodig voor op kantoor of in de werkkamer? Bij Domo Meubelen & Deco heeft u de keuze uit mooie bureaus, bureaustoelenladenblokken, pc-meubels en bureaukasten

Lees meer

Bureau kopen?

Een bureau kopen? De selectie met kantoormeubelen en bureau’s is aantrekkelijk en ruim. Voor elk kantoor en iedere werkkamer kunt u ongetwijfeld het gewenste bureau vinden. U kunt gerust eens langskomen bij onze meubelzaak in Leuven. U kunt gratis parkeren en alle bureaus in het echt aanschouwen. Daarnaast kunt u na aanschaf van een bureau profiteren van een nette bezorgservice. Met een nieuw bureau bent u de komende tijd verzekerd met een mooie en kwalitatief hoogwaardige kantoorruimte. Neem gerust een kijkje in de onderstaande selectie met hoekbureaus, bureaustoelen en ander kantoormeubilair.

Een stijlvol bureau voor op kantoor of in uw werkkamer

Een stijlvol bureau kopen? In de selectie met bureaus en kantoormeubelen van Domo Meubelen kunt u ongetwijfeld het bureau vinden dat aan al uw wensen voldoet. Van zakelijk en strak kantoormeubilair tot een mooi bureau in verschillende kleuren en vormen. Zo kunt u kiezen voor een bureau met veel lades, dit zorgt namelijk voor veel overzicht wanneer u documenten wilt opbergen. Maar niet alleen voor een kantoorruimte kunt u mooie bureaus vinden. Voor kinderen hebben we ook een hoogwaardige selectie met bureaus, bureaustoelen en andere artikelen. Met een goed bureau kan uw kind zich goed concentreren. Concentratie is zeker belangrijk op jonge leeftijd, daarom is het handig dat uw kinderen op een vaste plek in de woning hun huiswerk kunnen maken.

Een ergonomisch bureau voor de juiste werkhouding

Een ergnomisch bureau kopen voor de juiste houding? Een ergonomische werkplek is tegenwoordig erg belangrijk. Zeker wanneer u meerdere uren aan een bureau door brengt. Wanneer u niet voor een ergonomisch bureau kiest kan dit een negatieve impact hebben op uw lichaam en houding. Bij Domo Meubelen & Deco hebben we enkele verstelbare bureaus. De hoogte van een bureau is namelijk belangrijk voor uw comfort. Uw onderarmen moeten liggen op het bureaublad, zonder dat uw schouders omhoog staan. Dit kan door de hoogte van het bureau te verstellen of door de hoogte van de bureaustoel aan te passen. Bekijk ons ruime assortiment aan bureaus en bureaustoelen online of in onze toonzaal. Wilt u graag meer informatie over een juiste werkhouding? Wij adviseren u graag over de juiste werkhouding.

 

Overige

Ontdek meer producten in onze toonzaal

Ontdek meer producten in onze toonzaal

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK