0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal
domomeubelen parking Gratis verzending op verlichting en decoratie

Bureaustoel kopen?

Bent u op zoek naar een mooie bureaustoel voor op kantoor of aan u bureau? Domo Meubelen & Deco heeft een mooie selectie met comfortabele en strakke bureaustoelen in het assortiment. Ideaal voor als u op korte termijn een bureaustoel kopen wilt! Bij Domo Meubelen kunt u de bureaustoel vinden die perfect aansluit op de stijl van uw werkkamer. De prijzen van een bureaustoel lopen zeer uiteen, zo kunt u al een bureaustoel kopen vanaf slechts € 29,-. De bureaustoelen zijn in verschillende varianten en uitvoeringen te verkrijgen. Als u een bureaustoel heeft besteld bij Domo Meubelen dan kunt u profiteren van een keurige bezorgservice. Maar u kunt ook gerust eens langskomen bij onze meubelzaak in Leuven, daar kunt u gratis parkeren en onze selectie met mooie bureaustoelen zelf aanschouwen of uitproberen.

Bureaustoelen in diverse uitvoeringen

Wanneer u een bureaustoel kopen wilt, dan heeft u de keuze uit verschillende modellen en uitvoeringen. Daarnaast zijn de meeste bureaustoelen bij Domo Meubelen verkrijgbaar in meerdere kleuren. Vrijwel alle stoelpoten van de bureaustoelen zijn voorzien van handige wieltjes zodat u de bureaustoel eenvoudig kunt verrijden. Een aantal bureaustoelen uit onze selectie is zeer geschikt voor kinderen en als u bang bent voor krassen op de vloer, kies dan voor een bureaustoel mat. Met een bureaustoelmat kunt u krassen op de vloer eenvoudig voorkomen. Wilt u even komen proefzitten op een van de bureaustoelen van Domo Meubelen? Dat is geen enkel probleem, u bent van harte welkom in onze meubelzaak in Leuven.

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 8,5 uit 10 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK