0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

Fatboy Decocatie

Bij Domo Meubelen & Deco kunt u terecht voor diverse producten van het merk Fatboy. Op deze pagina vindt u verschillende versies van de Fatboy Lamzac, Fatboy Headdmock, Fatboy Point, Fatboy Originals, Fatboy Buggle-Up en meer.

Lees meer

Fatboy hangmat

De Fatboy hangmat, ook wel de Fatboy Headdemock genoemd, vindt u bij Domo Meubelen in diverse kleuren. Heerlijk met mooi weer genietend in een hangmat in de zon! Drankje erbij en u kunt heerlijk tot rust komen. De Fatboy hangmat heeft diverse voordelen. Om te beginnen heeft u niet langer een boom en een touw nodig om van een hangmat te kunnen genieten. Daarnaast is de Fatboy Headdemock geschikt voor twee personen! Een luxe, grote hangmat die u overal neer kunt zetten. Om precies te zijn is de hangmat 330 cm lang, 127 cm breed en 110 cm hoog.

Fatboy Headdemock

De Fatboy Headdemock, een luxe hangmat die u gemakkelijk overal mee naartoe neemt. De hangmat is gemaakt van UV-resistent polyester. Daarnaast is de stof waterafstotend. Het frame van de Fatboy Headdemock is gemaakt van metaal en rubber. De Fatboy Headdmock kan maximaal 150 kg aan gewicht dragen, wat de hangmat geschikt maakt voor één of twee personen. Bij Domo Meubelen & Deco is de Fatboy hangmat verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk onder andere in het zwart, rood, oranje, groen, wit, turquoise, taupe, grijs en bruin. Bekijk onderstaand het gehele assortiment.

Fatboy poef

Op zoek naar een leuke poef? Ga voor een Fatboy poef, ook wel de Fatboy Point genoemd, verkrijgbaar in diverse mooie kleuren. De Fatboy Point is van goede kwaliteit en staat heel leuk in het interior. Zo is het bijvoorbeeld een leuk item voor in de salon of slaapkamer. Naast de Fatboy poef bestaat ons assortiment uit diverse andere artikelen voor in de slaapkamer. Zo kunt u terecht voor een ruim assortiment aan bureaus en bureaustoelen, maar ook voor bedden en kasten. De Fatboy Point is bij Domo Meubelen & Deco verkrijgbaar in diverse frisse kleuren. Ze geven een fleurige boost aan je woonruimte! Daarnaast zit de Fatboy poef erg lekker en is hij bijvoorbeeld ideaal om je voeten op te leggen. Naast verschillende Fatboy artikelen bestaat ons assortiment ook uit andere artikelen op het gebied van decoratie en verlichting

 

FATBOY®

Ontdek meer producten in onze toonzaal

Ontdek meer producten in onze toonzaal

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK