0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal
domomeubelen parking Gratis verzending op verlichting en decoratie

Kasten

Kast nodig voor in de woonkamer of slaapkamer? U kunt bij Domo Meubelen & Deco kiezen uit een ruim assortiment kasten.

Lees meer

Een woonkamer of eetkamer met stijlvolle kasten

Kasten zijn onmisbaar in het dagelijks leven van veel mensen. In elke ruimte in huis wilt men wel de mogelijkheid hebben om iets te kunnen opbergen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaan speciale kasten voor. Zet uw schoenen in een mooie schoenenkast, uw boeken in een stijlvolle boekenkast, uw wijn in een speciale wijnkast en gebruik een grote schuifdeurkast om uw kleren in op te bergen. Elke kamer of interieurstijl vraagt om een andere kast. Domo Meubelen & Deco biedt dan ook een ruime keuze in kasten voor in uw woonkamer of slaapkamer, maatkasten, draaideur-, schuifdeur- en schoenenkasten tot kasten in de vorm van een commode. U heeft bij ons de keuze uit verschillende stijlen, kleuren en afmetingen.


Kasten kopen

Zonder kasten kan een huis al snel ongeordend en rommelig worden. Vanwege het ruime assortiment aan kasten bij Domo Meubelen & Deco kunt u voor iedere woonstijl en smaak een passende kast vinden en zo al uw spullen netjes en veilig opbergen. De mogelijkheden zijn oneindig met verschillende modellen, stijlen, maten en materialen. Bestel uw kast online of kom langs in onze toonzaal. Want zegt u nou zelf, opgeruimd staat netjes! Voor elke woonstijl en iedere smaak kunt u in onze meubelzaak een passende kast vinden. Kom gerust eens langs bij onze meubelzaak in Leuven, daar kunt u gratis parkeren en profiteren van een nette levering van uw gewenste kast. Alle soorten kasten kunt u in onze meubelzaak in het echt aanschouwen. Met een kast van Domo Meubelen & Deco kunt u al uw spullen weer netjes en veilig opbergen. Bekijk gerust ons overzicht met allerlei soorten kasten. Combineer uw kast in de woonkamer met een mooie fauteuil, hoeksalon en salontafel en maak uw woonkamer helemaal af. Combineer de kast in de slaapkamer met een mooi bijpassend bed, boxspring en nachttafel. Zo vormt alles één stijlvol geheel. 

 

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK