0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

Kast

Op zoek naar een mooie kast? Wat voor soort kast bent u naar op zoek? Bij Domomeubelen & Deco kunt u namelijk kiezen uit verschillende soorten kasten die u kunt gebruiken voor uw slaapkamer, eetkamer of woonkamer. Een ruim assortiment met bijvoorbeeld een schuifdeurkast, draaideurkast, schoenkast, commode, maatkasten, boekenrekken of andere multifunctionele kasten. Weet je nog niet precies wat voor kast voor jou is? Dan kan je altijd even met rond kijken in onze webshop en vragen stellen aan onze medewerkers. Tevens hebben wij een toonzaal waar onze kasten staan die u kunt bekijken.

Lees meer

Kast voor in de woonkamer

Op zoek naar een kast voor in uw woonkamer of toch misschien iets voor in uw eetkamer? We hebben niet alleen kasten voor in de woonkamer of eetkamer, maar ook voor in uw slaapkamer. Natuurlijk kunt u ook een kast kopen voor een andere soort ruimte. Het gaat er vooral wat u mooi vindt en wat bij u in uw interieur past. Een ding weten wij zeker, wij hebben vele verschillende kasten verschillende stijlen en kleuren. Mogelijk zitten er wel een paar kasten tussen die bij uw interieur passen. Een kast is een essentieel onderdeel van een woonkamer, eetkamer of slaapkamer en dan wilt u toch wel de juiste voor uzelf kiezen. Bij Domomeubelen kunt u terecht met uw wensen voor uw kast.

Kast kopen

Een kast kopen die in uw interieur past, doet u bij Domomeubelen & Deco. Wij kunnen u helpen het maken van de keuze omtrent een mooie kast voor uw woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Kom eens langs in onze toonzaal en kijken eens welke kast het beste in uw interieur zou passen. U kunt ook via onze website inspiratie op doen en vragen stellen over onze kasten die u kunt kopen. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen graag bij het maken van de keuze.

Als meer op zoek bent naar andere meubels, zoals een salon, bureau, tafels en stoelenkleinmeubelen of een slaapkamerset, kijk dan even verder op de website of neem contact met ons op. 

 

Schuifdeurkast

Ontdek meer producten in onze toonzaal

Ontdek meer producten in onze toonzaal

Draaideurkast

Ontdek meer producten in onze toonzaal

Ontdek meer producten in onze toonzaal

Boekenrekken

Ontdek meer producten in onze toonzaal

Ontdek meer producten in onze toonzaal

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK