0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

Dressing & maatkasten

Dressings & maatkasten van Domo Meubelen & Deco worden, zoals de naam al zegt, op maat voor u gemaakt. Op deze manier passen ze altijd perfect binnen het huidige interieur en de stijl van uw slaapkamer, salon of eetkamer. Elke maatkast is uniek en aangepast aan uw wensen en behoeften. Wie wil er nou geen kast die perfect aansluit bij het huidige interieur of zelfs speciaal gebouwd is in het interieur? De kasten worden bij bestelling kosteloos nagemeten in uw woning en geplaatst door onze vakkundige monteurs. Of u nu gaat voor een boekenkast, schuifdeuren of een gehele wand aan kasten op maat, bij Deco Meubelen & Deco bent u aan het juiste adres.

Lees meer

Kasten op maat

Domo Meubelen & Deco biedt een ruime collectie aan kasten op maat. Maatkasten die volledig passend zijn ingebouwd in uw huis, geplaatst door onze vakkundige monteurs, waardoor u uw beschikbare ruimte optimaal benut. Van schuifwanden, boekenkasten, dressings en commodes op maat tot aan gehele inloopkasten op maat. Daarnaast beschikt onze collectie over kwalitatief hoogwaardige merken als Noteborn en Slizing, waarbij u door de hoeveelheid aan mogelijkheden op het gebied van kleur en materiaal eindeloos kunt combineren. Met kasten op maat zet u elke ruimte in uw huis volledig naar eigen hand. Tegelijkertijd kiest u zo voor iets bijzonders en unieks. De verschillende designs uit onze collectie zijn te zien op deze pagina. Vanwege de verschillende maten en wensen worden de offertes uiteraard ook op maat voor u gemaakt. U kunt altijd vrijblijvend informeren over de mogelijkheden met betrekking tot de maatkasten. Naast maatkasten bestaat ons aanbod kasten ook uit standaard maten commodes, draaideurkasten, multifunctionele kasten, schoenkasten en schuifdeurkasten. Combineer uw kast in de slaapkamer met een van onze stijlvolle bedden en nachttafels. In de salon kunt u uw kast ook mooi combineren met andere salon meubels als een hoeksalon, fauteuil en salontafel. Maak er een mooi bij elkaar passend geheel van. Daarnaast bent u van harte welkom in onze toonzaal in Leuven, om onze gehele collectie te ontdekken!

 

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK