0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

Totaalinrichting, bemeubeling studentenkamers, ...

Sinds jaren staan wij garant voor de inrichting van studentenkamers, appartementen, gemeenschapshuizen, ... in Brussel zijn we marktleider wat betreft het inrichten van Business Flats.

Wenst u graag een appartement(en), studentenkamers of een gemeenschapshuis in te richten maar wenst u al de beslommeringen hiervan zelf niet ter harte te nemen?  Geen probleem, wij zorgen van A tot Z voor de inrichting.  Wij zorgen voor de verlichting, keukengerief, televisietoestel, beddengoed, ... kortom, vertrouw uw project aan ons toe en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is uitgewerkt.  

Bovendien kan u rekenen op een persoonlijke service, vanaf de bespreking tot de definitieve afwerking. Het ganse project wordt opgevolgd door één van de zaakvoerders.

 

Ook voor de kotbaas, staan wij graag klaar voor de inrichting van de studentenkamers, gemeenschappelijke ruimte, ... door de jarenlange ervaring in onze studentenstad, zijn menig kamers met onze meubelen ingericht.  Ofwel zorgt u zelf voor de ophaling en montage van de kamers, ofwel komt ons team ter plaatse voor de levering en plaatsing van uw studentenkamers.  Wij garanderen u de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

 

Heeft u bijkomende vragen?  Twijfel er niet aan onze toonzaal te bezoeken (Domo Meubelen & Deco, Bondgenotenlaan 169 te 3000 LEUVEN, geopend van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u.), ons op te bellen (016/22 90 06) of stuur een mail!

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK