0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal
domomeubelen parking Gratis verzending op verlichting en decoratie

Fauteuil

Fauteuils zijn niet alleen ideaal om meer zitplek te creeëren in uw woonkamer (of elders), het zijn ook fantastische meubels om te zien als aanvulling op een salon of hoeksalon. Vind de ideale fauteuil voor jouw woonkamer bij Domo Meubelen en Deco in Leuven. In ons assortiment vindt u een ruime selectie aan design fauteuils,  arm fauteuils, draai fauteuils, relax fauteuils en longchairs. Deze zijn allemaal leverbaar in verschillende kleuren en materialen. Zo kan u gaan voor een felblauwe fauteuil, maar kan u ook kiezen voor een rustiger ogende, bruine fauteuil. Bekijk ook eens onze fauteuils en andere meubels van het woonmerk Xooon. Kortom, altijd de juiste fauteuil voor u!

Fauteuil kopen bij Domo Meubelen Leuven

De mooiste fauteuils die ook nog eens mooi binnen uw interieur passen vindt u bij Domo Meubelen en Deco in Leuven. U kan uw fauteuil direct bestellen in onze webshop, of u kan langskomen in onze toonzaal. Hier helpen onze verkopers u graag bij het vinden van de juiste fauteuil. Vind de mooiste fauteuils tegen een scherpe prijs.

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 8,5 uit 10 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK