0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal
domomeubelen parking Gratis verzending op verlichting en decoratie

Hoeksalon

Als u de ruimte in de woonkamer optimaal wilt benutten, dan is een hoeksalon een passende oplossing. Een hoekbank is namelijk een bank met een hoek, zo past een hoekbank perfect in een van de hoeken van de woonkamer. De ruimte wordt dan optimaal benut en er gaat geen zitplaats meer verloren. Een hoeksalon is ideaal voor grote gezinnen, want in een hoeksalon is immers plaats genoeg. Er zijn een aantal aspecten waar u goed op moet letten bij de aanschaf van een hoeksalon. Aspecten als de afmetingen en het aantal zitplaatsen in de hoeksalon zijn daarbij zeker van belang. Verder heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een hoeksalon met lounge gedeelte of andere aanvullingen als een poef, hocker of een mooie chaise longue. Al deze aanvullende hoeksalon opties kunt u eenvoudig uitzoeken bij Domo Meubelen & Deco.

Lees meer

Hoeksalon kopen bij Domo Meubelen & Deco?

Stijlvolle hoeksalons met ultiem zitcomfort kunt u kopen bij Domo Meubelen & Deco. Het is zeker van belang dat u heerlijk kunt zitten op uw hoeksalon, de ene persoon wil graag een stevige hoekbank terwijl de ander lekker onderuit wil zitten op een zachte hoeksalon. Maar in onze ruime selectie vind u allerlei soorten hoeksalons, voor elk wat wils. Zo vindt u hoeksalons met zachte bekleding, lederen bekleding, harde of zachte armleuningen en mooie aanvullende en zeer comfortabele kussens. Wilt u de hoeksalon een keertje in het echt zien en even komen proefzitten? Kom gerust een keertje langs bij onze meubelwinkel in Leuven, daar kunt u gratis parkeren onder onze toonzaal. Heeft u een hoeksalon gekocht, dan kunt u de bestelling afhalen. Onderaan deze pagina kunt u zien op welke tijden u de hoeksalon op kunt halen.

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 8,5 uit 10 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK