0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

TV meubel

Om de wand waar uw tv staat helemaal af te maken bent u natuurlijk op zoek naar een mooi TV meubel. Een TV meubel is functioneel, vanwege de ruimte om snoeren te verstoppen en overige apparatuur op te bergen. Daarnaast is een TV meubel ook nog eens erg stijlvol. 

Lees meer

 

TV meubel kopen

Op zoek naar een stijlvolle aanvulling voor uw interieur en tegelijkertijd naar een mooie plek om uw televisie op te zetten? Een TV meubel kopen doet u bij Domo Meubelen & Deco. Vanwege het ruime assortiment aan TV kasten is er voor ieder wat wils. Bij Domo Meubelen & Deco beschikken we over een ruim assortiment een TV meubels in diverse maten en kleuren. Daarnaast bestaat het assortiment uit TV meubels van verschillende materialen. Van een eiken zwevend tv meubel en een landelijke kast met lades tot aan een moderne variant met industriële look. Maak uw wand helemaal af met mooie verlichting en overige decoratie als fotokaders, een stijlvolle klok of een schilderij. Of u nu kiest voor een zwevend TV meubel, een landelijk TV meubel van hout of een klein tv kastje, het is altijd een stijlvolle aanvulling op uw woonkamer. Kenmerkend aan het meubel is vaak de robuustheid, wat natuurlijk ook erg belangrijk is vanwege de vaak vrij zware televisie die erop komt te staan.

TV meubel voor een stijlvol geheel 

Een TV meubel kan enorm handig zijn wanneer u uw kopje koffie, boek of de afstandsbediening ergens neer wil leggen, wanneer u tegelijkertijd geniet van een relaxmomentje op uw hoeksalon, salonfauteuil of andere stoel. Houdt bij de keuze voor het TV meubel ook rekening met de grootte van uw televisie, de hoogte van het meubel en natuurlijk de stijl van uw huis. Voor de hoogte van het meubel is het belangrijk dat de televisie hierop op ooghoogte staat, zodat u geen last krijgt van uw nek of schouders tijdens het televisie kijken. Bekijk het ruime aanbod online of kom langs in onze toonzaal in Leuven. Bekijk ook onze XOOON TV-kasten. Heeft u vragen of wilt u graag advies? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

 

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK