0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

Wandtafel

Een wandtafel is een tafel die in de meeste gevallen in de hal of gang wordt geplaatst. In elk geval is het een tafel die vrijwel altijd tegen de muur wordt geplaatst, vandaar ook de naam wandtafel.

Lees meer

 

Wandtafel voor net dat beetje extra opbergruimte

Een wandtafel is ideaal voor in de gang of hal, om net dat beetje extra opbergruimte te genereren. Zo wordt een wandtafel dan ook vaak gebruikt om de sleutels, hondenriem of bijvoorbeeld handschoenen in op te bergen. Voordat u de deur uitgaat nog net snel even de handschoenen uit de kast pakken.

Sidetable kopen

Een wandtafel, ook wel sidetable genoemd, kunt u kopen bij Domo Meubelen & Deco. Wij beschikken over een ruim assortiment aan sidetables. Naast dat een wandtafel of sidetable enorm handig is om een aantal spullen in op te bergen, kan het meubel ook zorgen voor een stijlvolle aanvulling op uw interieur. Zet er een paar leuke accessoires op en hang er een leuke spiegel boven en uw hal is helemaal compleet. Een superleuk eerste gezicht wanneer men het huis binnenkomt. Zo geeft u net dat beetje extra sfeer aan de hal of gang.

Wandtafeltje in allerlei soorten en maten

Een wandtafeltje vindt u bij Domo Meubelen & Deco in allerlei soorten en maten. Gaat u voor een wat hogere wandtafel met verschillende opbergvakjes? Of toch voor eenvoudige, maar stijlvolle sidetable? Daarnaast kunt u bij ons wandtafels vinden van verschillende materialen.

Combineer een wandtafel nu ook met een stijlvolle salon of hoeksalon

 

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK