0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

Slaapkamer meubels

Ben jij op zoek naar meubels voor in jouw slaapkamer? Bij Domomeubelen & Deco kunt slaapkamer meubels kiezen uit ons ruime assortiment. We hebben niet alleen slaapkamersets, maar ook aparte bedden, boxsprings, commodes, kasten, matrassen, nachttafels en nog veel meer. Voor elke slaapkamer hebben wij iets. Bent u op zoek naar meubels voor uw landelijke slaapkamer of misschien uw moderne slaapkamer? Domomeubelen & Deco heeft voor ieder wat wils en wij helpen u graag bij het vinden van de juiste meubels voor uw slaapkamer.

Lees meer

Slaapkamer inrichten

Uw slaapkamer inrichten vereist vaak veel tijd, want u wilt wel dat het een mooie en rustige plek is waar u kunt slapen. Daarom is het belangrijk dat u de juiste slaapkamer meubels hebt waar u dat gevoel bij hebt. Een complete slaapkamer straalt rust uit en om jouw slaapkamer zo in te richten is aan u, maar wij kunnen u wel helpen met het uitzoeken van de juiste meubels voor uw slaapkamer. Een mooie slaapkamer waar u helemaal tot rust kunt komen en altijd lekker kan terugtrekken wanneer u dat wilt.

Slaapkamer kopen

Wilt u graag een slaapkamer kopen, maar u wilt het wel even van tevoren zien? Dat is geen probleem bij Domomeubelen & Deco. Wij hebben een toonzaal waar u de slaapkamer meubels en complete slaapkamers kunt bekijken. U kunt contact opnemen met onze medewerkers die u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Komt u naar de toonzaal? Maak dan gebruik van onze gratis parking en als u online bestelt, kunt u profiteren van een uitstekende thuisbezorging. Een slaapkamer kopen wordt zo steeds gemakkelijker met de meerdere keuzes. Bent u toch meer op zoek naar iets voor uw eetkamer, zoals tafels en stoelen, misschien een salon, bureau of kleinmeubelen? Dan kunt u ook bij ons terecht. Kijk eens verder op onze website en neem contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal om het allemaal te bekijken.

 

Hoofdkussen

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK