0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

Boxspring

U wilt graag een boxspring, maar u weet nog niet precies wat dan bij u past. Begrijpelijk en een boxspring kopen is natuurlijk een grote aankoop dus u wilt ook niet zomaar iets kiezen wat uiteindelijk niet voor u werkt. Dat snappen wij bij Domomeubelen & Deco en wij kunnen u helpen bij het maken van de keuze voor een boxspring. Onze ruime assortiment biedt de mogelijkheid aan om uit meerdere soorten boxpsprings te kiezen en deze kunt u dan ook bij ons in de toonzaal komen bekijken.

Lees meer

Een boxspring bed voor u

Een boxspring bed is wel anders dan een normaal bed. Het is goed om voor uzelf te weten wat voor soort bed u wilt, voordat u zomaar een boxspring koopt. Een boxspring bed heeft namelijk een luxe uitstraling en ligt ook zeer comfortabel, maar past het wel bij u thuis? Boxsprings geven ook een optimale ondersteuning en zijn hierdoor ook wel tot het populairste slaapsysteem. Een ‘gewoon’ bed bestaat voornamelijk uit ledikant en dat is zeker wel van ander materiaal dan een boxspring. Zo heb je dan niet alleen het verschil in materiaal, maar ook in prijs waardoor je wel zeker moet oppassen voor wat er wel en niet kan én wat uw wensen zijn.

Boxspring kopen

U heeft uw keuze gemaakt en wilt graag een boxspring kopen. Wij van Domomeubelen & Deco helpen u daar ook graag mee om een keuze te maken welke boxspring dan bij u past. Zo kunt u dan een boxspring kopen en van genieten wat natuurlijk de bedoeling is. U kunt bij ons langskomen in onze toonzaal, maar ook een boxspring kopen via onze webshop. Wanneer u dan vragen heeft, kunt u altijd even met ons contact opnemen. Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van jullie vragen en het maken van de keuze.

Bent u op zoek naar andere meubelen, zoals een salon, bureau, slaapkamer seteetkamer meubels, tafels en stoelen, kleinmeubelen of wil je kijken naar kasten? Kijk dan even verder op onze website wat bij u past.

 

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK