0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

Jeugdkamer

Ben jij op zoek naar een leuke jeugdkamer voor uw kinderen? Een complete jeugdkamer die al is samengesteld of die u bij ons kunt samenstellen? Bij Domomeubelen & Deco kunt u kiezen wat u wilt en wij helpen u graag. Een jeugdkamer bestaat bij ons uit minstens een bed, kast en nachttafels, maar u kunt ook meerdere meubelen aan toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan bureau, commode of kleinmeubelen, zoals een spiegel. Een jeugdkamer kan heel speels worden ingericht met leuke decoratie. Je kan ook altijd zelf losse meubels kopen als je daar meer naar op zoek bent. Zoals een kast of tafels en stoelen om een kleine zithoek van te maken als de ruimte er daarvoor is.

Lees meer

Kinderkamer voor een jongen of een meisje

Een kinderkamer voor een jongen of een kinderkamer voor een meisje. Het zijn dan wel echt andere type kinderkamers. Jongens houden toch meer van stoere kamers die jongensachtig zijn en meiden houden toch meer van mooie decoraties en versieringen. Heel begrijpelijk en in de jongere fases is het ook vaak te merken dat zij een bepaalde voorkeur naar hebben, bijvoorbeeld de kleur blauw voor jongens en roze voor meiden. Een jongen wil dan toch wel een kinderkamer waar hij z’n auto’s, voetbal of andere spullen wilt hebben en waar hij dan ook met z’n vriendjes zou kunnen spelen. Voor meisjes kinderkamer geldt hetzelfde alleen dan meer met poppen en mogelijke theesetjes om met haar vriendinnetjes met te spelen.

Complete kinderkamer en jeugdkamers

Op zoek naar een complete kinderkamer of complete jeugdkamers? Bij Domomeubelen & Deco kunnen wij u helpen met het samenstellen voor de perfectie kinderkamer voor een jongen én een meisje. U kunt ook altijd de jeugdkamers komen bekijken in onze toonzaal waar u gratis kunt parkeren. Wij kunnen u dan de verschillende jeugdkamers en kinderkamers zien én aan de hand van uw wensen kunnen we dan een mooie kamer samenstellen.

U kunt ook altijd nog voor uzelf kijken bij onze slaapkamer set die wij in verschillende settings hebben. Kijk anders nog even rustig verdre via onze website.

 

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK