0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

Kleerkast

Op zoek naar een mooie kleerkast voor in jouw slaapkamer? Bij Domomeubelen & Deco kun jij uit verschillende soorten kleerkasten kiezen die bij jou in de slaapkamer staan. Je kan een kleerkast ook voor in een andere soort kamer gebruiken. Het is net waar jij het voor wilt gebruiken en waar jij een kleerkast handig voor vindt! Onze kleerkasten passen bij elke slaapkamer of andere ruimte. Wij kunnen met jou meekijken wat dan de beste keuze zou kunnen zijn. Vele modellen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen. Ben jij meer op zoek naar iets anders dan een kleerkast? Wij hebben verschillende soorten kasten, zoals een schuifdeurkast, draaideurkast, maatkast, boekenrek, schoenkast, commode en nog meer.

Lees meer

Kleerkasten met schuifdeuren

Heb jij liever een kleerkast met schuifdeuren dan met een draaideur? Daar kunnen wij jou bij helpen. Iedereen heeft zo zijn smaak, wat hij of zij handig vindt en dat begrijpen wij bij Domomeubelen & Deco. Kleerkasten met schuifdeuren of juist met draaideuren is niet alleen een smaakkwestie, maar dat draait natuurlijk om functionaliteit. Past het in jouw slaapkamer wanneer je een deur open trekt of je dan nog genoeg bewegingsruimte houdt, want niets is zo vervelend dan met elke beweging rekening te houden met je kast, omdat je nauwelijks ruimte hebt.

Kleerkast kopen

Wil je graag een kleerkast kopen? Kom dan eens langs in onze toonzaal in Leuven. Zo kan je de kleerkast van te voren nog zien en met één van onze medewerkers praten of dit bij je past. Je kan er ook altijd even over nadenken en later nog via de webshop bestellen of langs komen om het op te halen. Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze voor jou. Toch meer op zoek naar andere meubelen? Wat denk je van een

Ben je meer op zoek naar tafels en stoelen, eetkamer of slaapkamer meubels, een salon, bureau of kleinmeubelen? Kijk eens verder op onze website om te zien wat wij in ons ruime assortiment hebben.

 

Kleerkast

Ontdek meer producten in onze toonzaal

Ontdek meer producten in onze toonzaal

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK