0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

Nachttafels

Een nachttafel, ook wel nachtkastje genoemd, is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de slaapkamer. En dat is niet zonder reden, een nachtkastje is namelijk naast stijlvol ook heel praktisch.

Lees meer

Nachttafel van Domo Meubelen & Deco

Het is een feit dat een nachtkastje of nachttafel niet meer weg te denken is uit de slaapkamer. Én dat is niet zonder reden, een nachtkastje is namelijk naast stijlvol ook heel praktisch. Voornamelijk voor praktische redenen is een nachtkastje een echte must in de slaapkamer. Een nachttafel is een handige plek om uw mobiel, boek, bril of wekker op te leggen. Zo zijn deze altijd binnen handbereik. Vaak beschikt een nachttafel ook over een opbergruimte, zodat u uw spullen ook netjes op kunt bergen. Gaat het om een kinderkamer waar ook goed gestudeerd moet kunnen worden? Naast nachttafels kunt u bij ons ook terecht voor diverse bureaus en bureaustoelen. Daarnaast bestaat ons assortiment uit tal van andere meubels voor op de slaapkamer. Zo vindt u bij ons ook diverse bedden (o.a. zetelbedden, boxsprings, vouwbedden), commodes en kasten.

Nachtkastje online kopen

Nachtkastje online kopen? Een nachtkastje online kopen doet u gemakkelijk en snel bij op de website van Domo Meubelen & Deco. Bij ons vindt u diverse soorten nachttafels, die naast praktisch ook heel stijlvol zijn. Een nachttafel moet natuurlijk wel passen bij het huidige interieur in uw slaapkamer. Op deze manier creëert u een heel stijlvol en bij elkaar passend geheel. Of u nu een nachtkastje nodig hebt om een nachtlampje op te plaatsen of juist zodat u uw mobiel altijd binnen handbereik heeft, een nachtkastje is een echte must-have voor in de slaapkamer.

 

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK