0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

Opkladbed

U zult er misschien niet meteen aan denken maar opklapbedden zijn best populaire bedden als het gaat om ruimte te besparen. U kunt het goed gebruiken als een logeer opklapbed voor vrienden of familie die weleens een nacht blijven slapen. Of voor vriendjes en vriendinnetjes van uw kinderen. U heeft het niet altijd nodig, maar wanneer de situatie zich voordoet, is het wel handig om er een te hebben. Wanneer u het dan ook moet opruimen, hoeft u het maar op te klappen en dan is het bed ook weer weg. U heeft weer ruimte voor andere dingen en zo bent u altijd voor bereid wanneer er mensen bij u blijven slapen. Wilt u graag meer weten over onze opklapbedden? Kijk gerust eens verder op onze website of neem contact op met één van onze medewerkers.

Lees meer

Opkladbed tegen muur als wandmeubel

Wanneer u weet dat u een opklapbed wilt kopen voor tegen de muur als wandmeubel, is het wel handig om te weten hoe u het precies wilt. Bijvoorbeeld, een opklapbed tweepersoons of eenpersoons of wilt u een kinderopklapbed? Deze dingen zijn bepalend omtrent de ruimte waar je het gaat plaatsen en wie u vaker over de vloer heeft. Zijn het jonge kinderen of volwassenen die weleens met z’n twee langs komen bijvoorbeeld. Dan is het verder nog de keuze of jet het opklapbed tegen de muur plaats als een wandmeubel, zoals een opklapbed in kast. Heel handig als je het opklapbed in een kast kan terug plaatsen als je het niet meer nodig hebt.

Opkladbed kopen

Wilt u graag een opklapbed kopen? Bij Domomeubelen kunt u kiezen uit verschillende opklapbedden. U kunt altijd even bij ons langskomen om meer te weten te komen of onze opklapbedden met alle mogelijkheden. Het is ook mogelijk om even te bellen naar één van onze medewerkers om meer te weten te komen of de opklapbedden. Wilt u kijken naar andere bedden? Wij hebben een ruim assortiment in verschillende bedden die mogelijk in uw slaapkamer passen. Denk bijvoorbeeld aan een boxspring, stapelbed/hoogslaper, of een zetelbed.

 

 

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK