0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

Slaapkamer set

U wilt graag uw slaapkamer als een set kopen, maar is dat mogelijk? Bij Domomeubelen & Deco is het zeker mogelijk om slaapkamersets te kopen en ook te bekijken. We hebben meerdere soorten slaapkamer sets waardoor u genoeg keuze heeft en ook inspiratie op kan doen. Een slaapkamerset bestaat grotendeels uit een bed met een paar nachttafels en een schuifdeurkast. Natuurlijk kunt u ook uw eigen slaapkamer set samenstellen om ervoor te zorgen dat de slaapkamer samen gaat met het interieur van het rest van het huis. U wilt graag een geheel en dat snappen wij bij Domomeubelen & Deco.

Lees meer

Een complete slaapkamer

Niets is zo fijn dan thuis komen en slapen in een complete slaapkamer met meubels en decoraties. Het is toch een goed gevoel als de slaapkamer niet alleen mooi is, maar ook vooral een rustig gevoel geeft, waardoor u weer kunt opladen voor de volgende dag. In een slaapkamer hoort natuurlijk een lekker bed of een boxspring met kast, commode en een nachttafel. U kunt het natuurlijk zelf bepalen wat u erin wilt hebben staan en u kan het ook zo decoreren naar uw eigen smaak. Door ons ruime assortiment kunt u inspiratie op doen en kijken wat er precies bij u past. U kunt onze complete slaapkamers bekijken via de website, maar u kunt ook naar onze toonzaal komen om de meubels niet alleen te zien, maar ook uit te testen of het iets voor u is.

Slaapkamer set kopen

U weet dat u graag een slaapkamer set wilt kopen, maar u wilt meer informatie? Geen probleem. Bij Domomeubelen & Deco kunt u de slaapkamer sets bekijken op onze website en wanneer u vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken en vragen stellen. Onze medewerkers staan voor u klaar en willen u graag helpen bij het kiezen van de juiste slaapkamer set die u wilt kopen. U kunt ook naar onze toonzaal komen om de slaapkamer sets te bekijken, voordat u het koopt en dan kunt u altijd terug komen of de slaapkamerset via de website kopen.

Bent u meer op zoek naar tafels en stoelen, eetkamer meubels, een salon, kast, bureau of kleinmeubelen? Kijk eens verder op onze website om te zien wat wij in ons ruime assortiment hebben.

 

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK