0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

Zetelbed 

Wilt u een zetelbed kopen? Bij Domo Meubelen & Deco kunt u een mooie selectie vinden met comfortabele zetelbedden. Met een zetelbed creëert u binnen no-time een comfortabele slaapplek voor uw gasten of logees.

Lees meer

Een zetelbed is ideaal

Een zetelbed is een ideale oplossing wanneer u weinig ruimte heeft in uw woonkamer of slaapkamer. De zetel neemt namelijk weinig ruimte in beslag en kan uitgeklapt worden tot een comfortabel bed. Ideaal voor onverwachte slapers of logees en vele malen beter dan een matras, matje of een luchtbed. Het is wel belangrijk dat u van tevoren rekening houdt met de afmetingen van een zetelbed. Daarbij moet u ook letten op de uitgeklapte variant, het zou natuurlijk vervelend zijn dat u het zetelbed niet volledig uit kunt klappen. Zetelbedden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo zijn er zetelbedden voor één persoon tot maar liefst drie personen. Op de specifieke productpagina kunt u zien wat de afmetingen zijn van het zetelbed én of deze in onze toonzaal in Leuven staat.

Zetelbed kopen

Zetelbedden zien er uit als een normale bank maar met minimale inspanningen kunt u de slaapbank omklappen naar een bed. In onze selectie kunt u zelfs een aantal zetelbedden vinden welke voorzien zijn van een handige bergruimte. Keuze genoeg bij Domo Meubelen & Deco! Naast zetelbedden kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor andere slaapkamer benodigdheden als een commode, bed, boxspring, stapelbed of leuke kast. Ook nachttafels vindt u in ons assortiment. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor meubels voor de eetkamer en salon. U bent van harte welkom bij onze meubelzaak in Leuven, daar kunt u tevens gratis parkeren in de ondergrondse parking. In onze vestiging kunt u de zetelbedden in het echt aanschouwen en even uitproberen. Heeft u een mooi en goedkoop zetelbed besteld, dan kunt u profiteren van een nette bezorgservice.

 

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK