0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

Tafels & Stoelen

Tafels en stoelen nodig voor in de woonkamer of eetkamer? Kies dan een van de tafels uit de selectie van Domo Meubelen & Deco. Deze kunt u aanvullen met mooie barstoelen, tafels en krukken.

Lees meer

Tafel en stoelen kopen

Voor elke stijl en smaak kunt u de gewenste tafels en stoelen vinden. Kom gerust eens langs bij onze meubelzaak in Leuven, daar kunt u alle tafels en stoelen in het echt aanschouwen. Daarnaast kunt u profiteren van gratis parkeren en een uitstekende thuisbezorging van uw tafels en stoelen. Met de tafels en stoelen van Domo Meubelen & Deco kunt u weer jaren vooruit. Bekijk gerust eens onze onderstaande selectie met tafels en stoelen.

 

Eettafel met bijpassende eetkamerstoelen

Domo Meubelen & Deco beschikt over een ruim assortiment van tafels en stoelen. Of u nou lekker wil luieren in een mooie fauteuil, op zoek bent naar mooie eetkamerstoelen of een mooie rieten stoel zoekt voor in de woonkamer, een stoel moet bijdragen aan een voor jou fijne zitplek. Daarnaast wilt u natuurlijk graag dat uw eetkamerstoelen aansluiten bij uw eettafel en dat de meubels in de woonkamer passen bij uw overige meubels. Bij Domo Meubelen & Deco hebben we een ruim assortiment, met stoelen en tafels in verschillende kleuren, materialen, maten en stijlen. Zo kunt u bij ons terecht voor een bartafel en een eettafel, maar ook voor een ovale tafel of eiken tafel. Daarnaast is het leuk om van uw woonkamer of eetkamer een bij elkaar passend geheel te maken. Dit doet u door uw eettafel en eetkamerstoelen te combineren met bijvoorbeeld een bijpassende hoeksalon, tv-kast, salontafel en tapijt. Zeker wanneer uw eetkamer doorloopt in uw woonkamer vormt dit zo een mooi geheel. Genoeg mogelijkheden om een mooie combinatie samen te stellen of iets te zoeken dat bij uw overige meubelen past. Mocht u er niet uitkomen of vragen hebben over een van onze producten? Onze specialisten helpen u graag! U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Vind de mooiste design tafels en design stoelen in onze toonzaal

Bij Domo Meubelen & Deco vindt u een ruim assortiment met stoelen en tafels in alle soorten en maten. Interieurstijlen zijn erg persoonlijk, net als de betekenis van een comfortabele stoel. Daarom bieden wij u graag een ruime keuze. Twijfelt u over een bepaalde stoel of tafel? Kom gerust eerst een kijkje neem in onze toonzaal!

Wilt u liever verder kijken naar andere meubels, zoals kleinmeubelen, slaapkamer set, salon of bureaustoelen? Kijk dan even verder op onze website. 

Stoel

Ontdek meer producten in onze toonzaal

Ontdek meer producten in onze toonzaal

Tafel

Ontdek meer producten in onze toonzaal

Ontdek meer producten in onze toonzaal

Bartafel

Ontdek meer producten in onze toonzaal

Ontdek meer producten in onze toonzaal

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK