0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

Tafel

Tafel kopen die past bij uw interieur? Bij Domo Meubelen & Deco vindt u een ruim assortiment aan tafels in diverse stijlen en maten. Ook vindt u bij ons een ruim aanbod aan stoelen, zo creëert u de optimale combinatie van een tafel met bijpassende stoelen.

Lees meer

Tafel bijpassend bij uw interieur

Op zoek naar dé tafel die aansluit bij uw wensen en behoeften? In ons assortiment vindt u diverse tafels in tal van stijlen. Creëer een industriële look met een mooie houten tafel met een stalen frame. Of ga voor een speels effect met een van onze ronde tafels. Ook is een ronde tafel ideaal om met iedereen aan tafel gemakkelijk in contact te staan. Naast een ronde tafel en een houten tafel kunt u bij ons ook terecht voor tafels in verschillende stijlvolle kleuren als wit, zwart of grijs.

Tafel op maat

Een tafel neemt in veel huizen een vrij prominente plek binnen de kamer in beslag. Om deze reden wilt u natuurlijk ook dat deze goed aansluit bij uw huidige interieur. Daarnaast wordt de tafel vaak veelvuldig gebruikt voor gezellige eetmomenten, spelletjes of bijvoorbeeld om aan te werken. Goede redenen voor het uitzoeken van de voor u perfecte tafel. Bij Domo Meubelen & Deco vindt u diverse tafels van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast kunt u voor een aantal van onze tafels verschillende elementen zelf samenstellen. Zo geldt dat u voor sommige tafels zelf de afmetingen en kleuren kunt invullen. Zo maakt u de tafel geheel naar uw wens. Bekijk ook onze collectie XOOON tafels

 

Tafel

Ontdek meer producten in onze toonzaal

Ontdek meer producten in onze toonzaal

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK