0
domomeubelen info@domomeubelen.be
domomeubelen clock Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u
domomeubelen parking Gratis ondergronds parkeren onder onze toonzaal

XOOON tafel


Op zoek naar een leuke XOOON tafel voor in uw eetkamer of keuken? Bij Domo Meubelen & Deco bent u bij het juiste adres en kunt u verschillende XOOON tafels bij ons op de webshop, maar ook in de toonzaal bekijken. Een tafel vervult een belangrijke rol en is toch wel een meubelstuk dat een bepaalde toon zit binnen uw eetkamer. U wilt uw vrienden en familie goed kunnen ontvangen en de stoelen die u heeft moeten de XOOON tafel versterken, maar ook vice versa. De sfeer begint al bij een mooie XOOON tafel die dan mooi compleet wordt gemaakt door bijvoorbeeld XOOON stoelen en mogelijk een mooie XOOON zetel die de samenhang van de meubels complementeert.
 

Lees meer

 

XOOON tafels betaalbaar design 

’s Ochtends lekker aan jouw XOOON tafel zitten om uw ontbijt op te eten en dan ’s avonds kunnen genieten van het diner dat u heeft gemaakt voor uw vrienden. Een salontafel van XOOON biedt niet alleen een functionele functie aan, maar staat ook nog eens mooi in uw eetkamer. Heeft u al een gekeken naar onze XOOON Denmark of XOOON Colombo? Prachtige moderne tafels die in vele interieurs te combineren valt. Met een tafel van XOOON weet je dat er een prachtmeubel in uw ruimte staat. Daarnaast is het ook een designmerk dat betaalbaar is en met de nieuwe interieurtrends mee gaat. Iets waar uw vrienden en familie op jaloers kunnen zijn.
 

XOOON salontafels kopen bij Domomeubelen

Heeft u één van de XOOON salontafels op het oog en wilt u er graag meer over weten? Bijvoorbeeld over de maten, materialen of kleuren? Neem dan contact op met één van onze medewerkers en zij staan u graag te woord. Natuurlijk bent u ook welkom in onze toonzaal om de tafels van XOOON eens goed te bekijken. Het is altijd wel fijn dat de mogelijkheid voor het bekijken van een meubel kan, waardoor u met volle zekerheid voor een tafel van XOOON zou kunnen kiezen.


Kijk anders nog even naar onze stoelen die mogelijk bij uw XOOON tafel past. Als u meer inspiratie op wilt doen over verschillende ruimtes, bekijk dan even onze kasten, bureaus, salons en kleinmeubelen. Misschien zit er wel iets voor u tussen.

 

 

NV Fito Leuven (Domo Meubelen & Deco) - Bondgenotenlaan 169 - 3000 Leuven - Tel.: +32 16 22 90 06 - Fax: +32 16 29 18 75 - BTW: BE0424.280.473

Beoordeling 3,9 uit 5 op basis van 41 Google-reviews

Visa Mastercard Maestro Bancontact iDeal ING KBC Belfius Paypal

Cookies zijn essentieel voor een optimaal gebruik van onze website. Door domomeubelen.be te bezoeken, ga je akkoord met deze cookies.

OK